[one_half] Bedrijfsdocumentaires

Met de geschiedenis van het bedrijf als leidraad, of door het uitgebreid volgen van een grote opdracht worden alle facetten van het bedrijf op een natuurlijke wijze belicht.

Instructiefilms

Aan de hand van een goede, inhoudelijke uitleg worden ingewikkelde zaken duidelijk overgebracht. Hiervoor kunnen ook animaties als ondersteuning worden gebruikt.

Documentaires

Storytelling. De ‘boodschap’ wordt op een verhalende manier gepresenteerd. De kijker wordt meegenomen in een uniek, boeiend verhaal. Dit kunnen portretten zijn, maar ook de verbeelding van de visie van een bedrijf of organisatie. [/one_half]

[one_half_last]Televisieprogramma’s

Al vele jaren werken we met televisieconcepten. Bijvoorbeeld een grote kinderserie over gezondheid (Ga voor Gezond!), verpakt in een danswedstrijd (Heart Dance Award) of andere formats. TV formats kunnen vervolgens worden omgezet in lesmodules en/of op dvd en/of op internet.

Webvideo’s

Hiervoor zijn de regels net weer even anders. De aandacht van de kijker is kort en zeer gericht. Vaak ligt aan de basis de (bedrijfs)film, maar deze wordt voor het het web aangepast. Het is van belang hier vooraf rekening mee te houden.

Commercials

De boodschap verpakt in een korte film. Pakkend. Duidelijk. 

[/one_half_last]

Als u interesse heeft in onze mogelijkheden, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.